Grillskole og selskabslokaler
Grillskole og selskabslokaler

Grillskole og selskabslokaler

Det var her i Weber-Stephen Nordics hovedkvarter i Aalborg, det hele startede – Webers nordiske eventyr og idéen om et sted, hvor man kunne inspirere forhandlere, virksomheder og forbrugere til endnu bedre grilloplevelser. I 2007 slog Grill Academy i Aalborg dørene op for første gang, og siden da har tusindvis af grillentusiaster fået en bid af livet i grillheltenes univers.

I BBQ’ens hjerte træder I ind i en verden, der cirkler omkring passionen for mad over åben ild. Og I vil uundgåeligt mærke den helt særligt Weber-stemning fra første sekund, når I går rundt blandt gamle grillmodeller, nyt tilbehør, historiske billeder, lækre Weber-gadgets og passionerede grillentusiaster, der hver dag brænder for at dele Weber-oplevelserne med alle danskere.

Det er Webers egne grillmestre, der står for Grill Academy Aalborg, og vi hjælper jer med at skabe en fantastisk og uforglemmelig begivenhed hos os … selvfølgelig altid med grillen som omdrejningspunkt. Vi kan lave hele menuen for jer eller guide jer sikkert igennem, hvis I hellere selv vil krydse klinge med grillen i vores to store udendørs grillpavilloner.

Læs om vores kunders oplevelse på Grill Academy...

På Grill Academy Aalborg er der garanti for autentisk grillstemning, der ikke fås mage til – der er trods jo alt kun ét sted i hele Norden, hvor I befinder jer lige midt i BBQ’ens hjerte. 

Weber grills på grilleriet i aalborg ved pavilion klar til grillkursus Smoker eller weber smokey mountain cooker klar til grillkursus grillkursus i aalborg i køkkenet auditorium til grillkursus  grillstarter eller optænding af grill til grillkursus spisesal til grillkursus i aalborg ved grilleriet  
Se brochure om Grill Academy Aalborg

Vil I høre mere om Grill Academy og jeres muligheder for at holde et unikt arrangement hos os, så kontakt:

Grill Academy Aalborg
Bøgildsmindevej 23
9400 Nørresundby
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk

Presserelaterede henvendelser
PR-manager Søren Rimmen
Tlf: +45 51 57 94 92 
E-mail: srimmen@weberstephen.com