"
Mød personalet på Grill Academy Aalborg
Mød personalet på Grill Academy Aalborg

Essensen af Grill Academy er passion - passion for at tilberede mad over åben ild. Netop derfor er dét også kodeordet for teamet på Grill Academy Aalborg. Mød teamet her:
 

 

 

Andri Bergmann Eyvindsson


Grill Academy Aalborg Manager


Grill-erfaring
: 10 år.
Grill-filosofi: Brug låget når du griller og lær at styre varmen ved at måle hvor mange briketter du skal bruge. Det er OK at lave fejl, der er masser af læring, når man fejler. ”You never loose, you learn”.
Største grilloplevelse: The Jack i Tennesse USA.
Yndlings-grillret: Texas Brisket burger med æblechutney, urte- og chilimayonnaise og sprød spidskål.
Kul eller gas: Begge dele – afhængig af, hvad der skal grilles. Kul, gas og smoker.
Nr. 1 hjemme-grill: 47 cm kuglegrill.
Antal: Ikke nok, er først flyttet i hus for kort tid siden så min private backyard er under opbygning – det bliver stort! Drømmen er et område, hvor hele familien mødes med grillen som samlingspunkt.
Favorittilbehør: Rotisseri er et must!
Hvad ”tænder” dig: Når gæsterne fortæller om deres success-oplevelser med grillen, det gør mig glad.
Hvem griller du for i fritiden: Familie og venner.
Andre fritidsinteresser: Premier League fodbold og NBA. Jeg har været Chicago Bulls-fan siden starten af 90’erne.


 

 

Pia Bie


Grill Academy Hospitality Manager


Grill-erfaring: 5 år.
Grill-filosofi: JUST DO IT! Spring ud i det, alt kan faktisk laves på grillen
Ynglings-grillret: Laks med grillede asparges og hollandaise, og en god Chardonnay.
Kul eller gas: Den autentiske og originale kulgrill, elsker at tænde op under briketterne.
Nr.1 hjemme-grill: Min Master-Touch® GBS® 57 cm.
Favorittilbehør: Weber Style Grillbakke til fisk.
Hvad ”tænder” dig: At samles om grillen, sidde med et glas vin og nyde at maden tilberedes på grillen, hyggen, stemningen, duften og samvær med venner, familie og kæreste.
Hvem griller du for i fritiden: Mine børn, venner og familie og mig selv.
Andre fritidsinteresser: Bøger, vin og mad, mountainbike, alle former for sport.



 

 

Henrik Larsen (Bais)


Grill Master Sous chef


Grill-erfaring: ca. 25 år.
Grill-filosofi: Kan det grilles? Ja, selvfølgelig …
Største grilloplevelse: Svært at vælge en enkelt. Måske da jeg lavede al mad til min mors 70 års fødselsdag på en 57’er, en WSM 47 og en Genesis, og alt bare gik op i en højere enhed. ”Glat Mat” i Norge var også rigtigt sjovt og Nibe Festival 2016.
Yndlingsgrillret: Lige nu er det Brisket. Men en lækker steak med hjemmelavede pommes og bearnaise går man heller aldrig galt i byen med.
Kul eller Gas: Til hverdag, gas, i weekenderne er det som regel kul. Altid trækul til en steak.
Nr. 1 hjemmegrill: Performer®.
Favorittilbehør: GBS® Støbejernswok eller grillhandskerne.
Hvad ”tænder” dig: Følelsen af frihed når man står foran grillen og kontrollerer ”elementerne”. Hyggen man oplever af den dejlige duft af tændte briketter. For mig er det totalt umuligt at være sur, når jeg står foran en grill. Det er også vildt spændende at lave nye retter eller at lave mad for en masse mennesker.
Hvem griller du for i fritiden: Mig selv, min familie eller mine venner.
Andre fritidsinteresser: Fodboldgolf, hvor jeg er blandt de bedste i DK, og så elsker jeg at rulle en tur på min racercykel. Men kun når vejret er til det.




 

 

Charlotte Steen Vendelbo


Grill Master Sous chef


Grill-erfaring: 6 år
Grill-filosofi: ALT kan grilles, så simpelt er det. Nogle gange fejler man, så må man lære af sine fejl. Det er en del af "gamet", hvis man vil opnå succes.
Største grilloplevelse: Jeg har mange! Men det må næsten være engang, mens jeg som slagter, grillede til en byfest. Det stod ned i stænger, jeg skulle tænde grill, 120 gæster og det var kun 4. gang, jeg stod for et grillarrangement. Det lykkedes, og folk var glade. Det mindede mig om at næsten alt kan lykkes, hvis bare man har ja-hatten på.
Yndlingsgrillret: Revelsben er nu godt!
Kul eller Gas: Begge dele. Gas er nemt når man er på farten. Derhjemme griller jeg mest med kul, og med de nye Weber® Briketter tager det jo nærmest ingen tid at tænde op. 
Nr. 1 hjemmegrill: Min Master-Touch®.
Favorittilbehør: Det er svært, der er jo så meget godt tilbehør! Men min pizzasten er uundværlig.
Hvad ”tænder” dig: I mit foregående arbejde som slagter var jeg vild med at hjælpe og guide folk til "aha"-oplevelser. Det samme er jeg vild med i mit arbejde som grill master. Det er skønt at se hvordan folk "vokser", når de får gode oplevelser ved grillen, og siger: "Det her skal vi også til at gøre derhjemme".
Hvem griller du for i fritiden: Familie og venner.
Andre fritidsinteresser: Jeg er meget aktiv med bl.a. løb og styrketræning. Jeg er også noget af en skibums, jeg har stået på ski, siden jeg var 2 år, og jeg begyndte også på snowboard for en 7 år siden. Selvom jeg laver mad på mit arbejde, nørder jeg altid med alt, der hedder mad og bagning i min fritid. Derudover er jeg sammen med min skønne familie.