"
Unikke firmaoplevelser og B2B koncepter
Unikke firmaoplevelser og B2B koncepter
Idéen bag Weber Grill Academy er at skabe unikke, skræddersyede oplevelser i et gastronomisk univers med grillen som omdrejningspunkt. Hvad enten det drejer sig om salgsmøde og servering af en færdig menu, teambuilding med jer selv i køkkenet eller sejltur på Københavns kanaler og efterfølgende foredrag, så kan I hos Grill Academy nyde godt af, at intet er umuligt i grillens univers.


Hos Grill Academy møder I en fleksibilitet og originalitet, I aldrig har set mage til. I kan planlægge jeres eget teambuildingarrangement, I kan holde jeres firmafødselsdag hos os, I kan invitere samarbejdspartnerne med til et anderledes møde - eller I kan bare melde jer til en lærerig og inspirerende aften ved et af vores åbne grillkurser. Mulighederne er uendelige - omgivelserne er skabt til at kunne omdannes, og vi gør det gerne.

Vores konsulenter er altid klar til at hjælpe med at gøre netop jeres event til en helt speciel oplevelse, som gæsterne vil huske i lang tid fremover. For ét er sikkert: Når I oplever den magi, der skabes i Grill Academy, så er jeres største problem, hvornår I mon har mulighed for at komme tilbage igen ...

Grill Academy hæver simpelthen overliggeren for enestående events, for hvad I ønsker, skal I få.

 

smoker ved grilleriet som grillkursus optænding af grill grillerietpavilion ved grilleriet