Fester med grill, hygge og god underholdning
Fester med grill, hygge og god underholdning
Skal der ekstra blus på jubilæet, fødselsdagen eller virksomhedens sommerfest, skal du holde dit arrangement hos Weber® Grill Academy. Vi gør det, der skal til for, at du og dine gæster får en enestående fest krydret med lækre grillerier og god stemning.

Enestående oplevelser I sent vil glemme
Grillteamet på Weber® Grill Academy er eksperter i at skabe uforglemmelige oplevelser – både hvad angår mad og underholdning. Vi har stor erfaring med at bringe grillning i spil over for gæsterne og inviterer gerne alle med i køkkenet, hvor man får lov til selv at grille fx desserten - eller hele menuen. Det skaber altid god stemning med en tur i grillkøkkenet, og gæsterne bliver hurtigt rystet sammen og får masser at snakke om og grine ad. Alle tager fra festen med gode grillkundskaber i bagagen, som kan bruges hjemme på terrassen.
 
Foredrag, koncert eller anden underholdning
Vi har faciliteterne til det hele: dining-rooms, vinrum, en velassorteret bar, et stort køkken med plads til mange, grillområde, et auditorium og mødelokaler i forskellig størrelse. Så udover festmiddage, lægger vi også gerne hus til foredrag, salgs-kickoffs, underholdning med live-musik, stand-up og andre tiltag, som gør din fest ekstra festlig. Lad os tale om det - vi hjælper dig gerne med at føre drømmene ud i livet – i grillens univers er alting muligt.
 
Fakta
  • Hvem? Virksomheder, foreninger, organisationer, private m.fl.
  • Hvad? Festmiddag med spændende oplevelser i grillens univers.
  • Hvor? Op til 100 i Aalborg og op til 150 deltagere i København.
Vil du høre mere om vores arrangementer og priser, er du meget velkommen til at kontakte os:

Weber® Grill Academy Aalborg
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk
 

 

Weber® Grill Academy København
Tlf: +45 99 36 30 60
E-mail: cph@webergrillacademy.dk


 

 madlavning på grillen  grill pavilion