Teambuilding øger arbejdsglæden
Teambuilding øger arbejdsglæden
Trænger I til at stille skarpt på fællesskabet og samarbejdet i virksomheden? Det er der masser af mulighed for på Weber® Grill Academy's teambuilding-kurser, hvor I får grillning ind under huden, mindeværdige oplevelser med kollegerne og masser af sejre og nyttig viden med hjem i bagagen.

Fokus på fællesskab og arbejdsglæde
Arrangementet på Weber® Grill Academy indledes med en introduktion til vores spændende hus og Weber-brandet – verdens største grillproducent. Vi fremviser en række forskellige grillmodeller og fortæller om de basale grillmetoder og -teknikker. Herefter går vi i køkkenet, inddeler deltagerne i hold og præsenterer dagens program, opskrifterne og grillkonkurrencen. Så er det tid til grillning! Holdene tilbereder en lækker årstidsbestemt menu – som naturligvis skal nydes i Weber® Grill Academy's dining room undervejs.
 
Teambuildingen består for jeres vedkommende i, at I samarbejder som hold om at tilberede den bedste menu – herunder at koordinere udførelsen af de forskellige opgaver indbyrdes. Grillkonkurrencen bedømmes af Weber Grill Academy's grillmestre, og der gives point for tilberedning, smag, anretning m.m. Det er op til jer, hvilken rolle konkurrence-elementet skal spille.
 
Har I særlige ønsker til et bestemt tema, konkrete retter eller noget helt tredje, som vi skal tage højde for i planlægningen, kan dette sagtens smitte af på arrangementet. Teambuilding-kurset skræddersys efter jeres behov, og vi er meget åbne for, at oplevelsen skabes i fællesskab.

Teambuilding inkluderer som udgangspunkt: 
· Velkomstdrink og evt. snacks
· Årstidsbestemt grillmenu med vin og kaffe/the
· Øl, vin og vand gennem hele arrangementet
· Undervisning i grillmetoder og -teknikker
· Præmier til vinderholdet
· Opskrifter og forklæder til at tage med hjem
 
Der er selvfølgelig mulighed for at tilpasse menu og vinudvalget, ligesom at teambuilding-arrangementet kan opfølges med bar, musik eller anden underholdning. Kontakt Weber® Grill Academy for at få et oplæg med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Fakta
  • Hvem? Virksomheder, forhandlere, organisationer, foreninger osv.
  • Hvad? Teambuilding med undervisning, grillning i hold, konkurrence og fællesspisning
  • Hvor? Op til 50 deltagere i Aalborg og fra 24 op til 90 deltagere i København.
Vil du høre mere om vores arrangementer og priser, er du meget velkommen til at kontakte os:

Weber® Grill Academy Aalborg
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk
 
Weber® Grill Academy København
Tlf: +45 99 36 30 60
E-mail: cph@webergrillacademy.dk

 

grillkursus ved grilleriet    

Ring mig op