Deltag på et inspirerende grillkursus
Deltag på et inspirerende grillkursus
Har du altid drømt om at lære at grille helt fra bunden - eller trænger du bare til ny inspiration og et par gode fiduser? Grill Academy's åbne grillkurser er for grillentusiaster på alle niveauer, der gerne vil have mere ud af deres Webergrill.

Deltag på et grillkursus
På Grill Academy's åbne grillkurser hiver vi en aften ud af kalenderen og dedikerer den til et særligt emne. Igennem skiftevis teoretiske oplæg og praksis ved grillen tages du med på en gastronomisk udflugt, der kunne gå til original amerikansk barbeque, røg-specialiteter, julesmåkager, vildt eller noget helt andet. Grilleriets eksperter står ved din side og lader dig opleve, erfare, fejle, lære og i sidste ende sejre ved grillen. Sidst på aftenen nyder du resultatet af dit hårde arbejdet med en velfortjent middag, som du selv har stået for sammen med resten af de grillglade kursusdeltagere.
 
Grillkurserne er for alle - både begyndere og let øvede
Formålet er at give dig og dine venner, familie eller kolleger en hyggelig og inspirerende aften med garanti for gedigen grillhygge. Du møder andre grillentusiaster med samme passiond, så der skal nok blive delt erfaringer og fortalt røverhistorier henover kullenes varme skær. Og du vil tage hjem med en fed oplevelse, nye bekendtskaber og inspirerende viden om grillens gastronomiske univers. Se hvilke Åbne Grillkurser, der er på programmet for tiden lige her.  
 
Vil I høre mere om vores arrangementer og priser er I meget velkomne til at kontakte os:

Grill Academy Aalborg
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk
 
Grill Academy København
Tlf: +45 99 36 30 60
E-mail: cph@webergrillacademy.dk
 
 
wok på grillgrillkrusussmoker ved grilleriet som grillkursus  optænding af grill grillerietpavilion ved grilleriet