Unikke mødelokaler
Unikke mødelokaler
Glem alt om kedelige konferencerum og smagløse buffeter. Webers grillskole, Grill Academy, er et nyt og utraditionelt mødested, hvor det handler om at kombinere mødet, produktlanceringen eller kurset med grillens univers – og tage hjem med en nyfunden grillhelt i maven og en original oplevelse i bagagen.

Unikke mødelokaler til ethvert formål
Grill Academy's fleksible rammer kan tilpasses både det lille intime bestyrelsesmøde og det store årlige salgsmøde – og der er naturligvis adgang til alt inden for moderne lys-, IT- og AV-udstyr.
 
Skulle I få lejlighed til at strække benene imellem møderne, kan I sparke dæk på Weber-produkterne i det store showroom, diskutere tricks med Webers egne grillmestre i køkkenet eller gå på opdagelse blandt de lækre specialprodukter i gourmetshoppen. Et foredrag om, hvordan en havbøje blev til grillverdens største brand, kan også give et inspirerende afbræk.
 
Forretning og fornøjelse ved webergrillen
Den perfekte måde at lægge låg på en konstruktiv mødedag er at stimle sammen i køkkenet for at kreere aftenens festmiddag - på grillen naturligvis. Eller I kan lade Grill Academy gøre hele arbejdet for jer. Grill Academy hjælper med at skabe jeres helt egen uforglemmelige dag med masser af faglige, sociale og gastronomiske indtryk. For hvem siger, man ikke må blande forretning og fornøjelse?
 
Fakta
  • Hvem? Virksomheder, foreninger, organisationer osv.
  • Hvad? Kombiner salgsmødet, afdelingsmødet eller direktionsmødet med grillens univers – og få meget mere end tørre tal med hjem.
  • Hvor? Op til 50 deltagere i Aalborg og 150 deltagere i København.
Vil I høre mere om vores arrangementer og priser er I meget velkomne til at kontakte os:

Grill Academy Aalborg
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk
 
Grill Academy København
Tlf: +45 99 36 30 60
E-mail: cph@webergrillacademy.dk

 

 
lounge mødelokale ved grilleret grilleriet auditorium dining room til møde