Besøg webergrillens hovedsæde
Besøg webergrillens hovedsæde
Grillbrandet over dem alle, Weber, har for alvor cementeret sin plads i de danske baghaver. Halvdelen af danske husstande ejer en Webergrill, mange har to, og Webergrillen er blevet det hyggelige samlingspunkt på terrassen. Men hvordan er Webergrillen blevet det populære ikon, den er i dag?
 
Besøg Webers hovedkvarter
På Grill Academy kommer I ind under huden på Weber - I får den fantastiske historie om, hvordan George Stephen i 1952 opfandt kuglegrillen og dermed startede en sand grillrevolution, der skabte grundlaget for det, Weber er i dag. Og I kommer jeres indre grillhelt nærmere, når Webers egne grillmestre fortæller om alt fra direkte og indirekte varme, gas- og kulgrill til røgning og andre mere avancerede former for grillning.
 
Virksomhedsbesøget kan arrangeres, så Grill Academy præsenterer jer for en række smagsprøver på, hvad man kan tilberede på grillen. Eller I kan runde besøget af med at gribe grilltangen og lukke jeres indre grillhelte ud i Grill Academy's køkken, inden maden nydes i det elegante dining room.
 
Fakta
  • Hvem? Virksomheder, organisationer, foreninger osv.
  • Hvad? Rundvisning på Grill Academy kombineret med historien om Weber-succesen. Derudover foredrag om grillmetoder samt smagsprøver eller egen madlavning.
  • Hvor? Aalborg. Mindst 50 deltagere ved besøg med smagsprøver, mindst 35 deltagere ved besøg med madlavning og spisning. 
Vil I høre mere om vores arrangementer og priser er I meget velkomne til at kontakte os:

Grill Academy Aalborg
Tlf: +45 99 36 30 10
E-mail: aal@webergrillacademy.dk
 
Grill Academy København
Tlf: +45 99 36 30 60
E-mail: cph@webergrillacademy.dk
showroom wber  grilleriet københavn kuglegrill grilleriet kursuslokale weber