Grill Academy København
Grill Academy København

 

Oplev et unikt oplevelseshus

Efter mere end tre års rygende succes hos Grill Academy i Aalborg blev det blevet tid til en familieforøgelse, så nu har Grill Academy slået dørene op til en ny grillskole i København. Og det har aldrig været vildere! 

Når I træder indenfor i Grill Academy på Amerikakaj, hvorfra man i 1950’erne udvandrede til USA for at søge lykken, træder I ind i en bygning med sjæl. Den gamle atriumgård er blevet istandsat til et topmoderne multihus, men I mærker stadig et strejf af bygningens mangeårige historie, når I bevæger jer rundt blandt kampestenshvælvinger, hvidkalkede stenmure og smukke gargoyles. Og med direkte udgang til Amerikakajs blå bølger er der garanti for, at den maritime atmosfære er i top. Stemningen er autentisk, rustik og tætpakket – perfekt til de mest mindeværdige events nogensinde. 

På symbolsk vis er Grill Academy's store køkken placeret i midten af atriumgården, for grillen er centrum i vores univers. De seks store arbejdsborde og den gigantiske emhætte med 16 store grill under sig giver mulighed for, at op til 80 personer ad gangen kan grille en fantastisk festmiddag indendørs … som det eneste sted i Danmark.

Læs hvad vores kunder siger om Grill Academy...

Med kun 5 minutters gang til Østerport Station, et væld af overnatningsfaciliteter i nabolaget og kort afstand til Københavns mange tilbud kan alt lade sig gøre. I det hele taget emmer Grill Academy's storslåede, fleksible rammer af muligheder frem for begrænsninger. Her får I en helt unik oplevelse, som lever op til jeres vildeste ønsker og drømme – og lidt til.


 

 

grillkursus på grilleriet københavn madlavning på grill til grillkursus på grilleriet i københavngrillstarter til optænding på grilleriet i københavnauditorium på grilleriet i københanv
Se brochure om Grill Academy København

Vil I høre mere om Grill Academy og jeres muligheder for at holde et unikt arrangement hos os, så kontakt:

Grill Academy København
Dampfærgevej 10 [Pakhus 12]
2100 København Ø
Tlf: +45 99 36 30 60
Mobil: +45 40 47 12 68
E-mail:  cph@webergrillacademy.dk

Presserelaterede henvendelser
PR-manager Søren Rimmen
Tlf: +45 51 57 94 92 
E-mail: srimmen@weberstephen.com