Profiler
Profiler

Essensen af Grill Academy er passion - passion for at tilberede mad over åben ild. Netop derfor er dét også kodeordet for teamet på Grill Academy København. Mød teamet her:

 

 

Anders Jensen


Expansion & District Manager GA Nordics


Grill-erfaring: Et kvart århundrede og lærer stadig.
Grill-filosofi: A grill is not just a grill, but a passion for outdoor cooking.
Største grilloplevelse: WM i BBQ i Memphis 2012-2016. H.K.H Prins Henriks private 75 års-fødselsdag.
Yndlings-grillret: Alle de gængse klassikere.
Kul eller gas: Kul.
Nr. 1 hjemme-grill: Weber Summit® Charcoal grill.
Antal grill derhjemme: 14
Favorittilbehør: iGrill termometer
Hvad ”tænder” dig: Opleve andre, som oplever passionen for at grille.
Hvem griller du for i fritiden: Familie og BBQ-friends.
Andre fritidsinteresser: Trolling fiskeri.




 

 

Kristian Ploug Jørgensen


Grill Academy Manager - Copenhagen


Grill-erfaring: 6 år
Grill-filosofi: Det skal grilles væk.
Største grilloplevelse: Min første gang på Weber Camp.
Yndlings-grillret: Lammekølle på rotisseri med grillet/røget kartoffelmos.
Kul eller gas: Kul.
Nr. 1 hjemme-grill: Master-Touch – GBS.
Antal grill derhjemme: 6.
Favorittilbehør: Rotisseriet og koldrøgningsbakken.
Hvad ”tænder” dig: at have intervalgrillet en steg over længere tid og så se, at den er perfekt grillet, når jeg skærer det første stykke – GOOD TIMES !!!
Hvem griller du for i fritiden: hovedsagligt min familie, men til stort set alle gæster der kommer forbi til middag/frokost.
Andre fritidsinteresser: natur, ødegård i Sverige, hus og have, vin.




 

 

Trine Drachmann Johns


Grill Master Sous Chef


Grillfilosofi: Grill dig glad
Største grilloplevelse:  Jeg havde æren af at komme en tur til Mexico med mit arbejde ifm. en reklamefilmoptagelse, hvor jeg mødte nogle af mine kollegaer fra Weber. De to kameramænd og jeg blev inviteret på et marked, hvor vi optog en video og handlede ind til frokost. Så tog vi hjem til Felipe og grillede vores frokost. Fik mulighed for at røre ved nogle råvarer jeg aldrig før havde haft i mine hænder. Det var så hyggeligt at lave maden sammen og derefter spise den.
Yndlingsret : Alt mad der er godt tilberedt. Jeg har en svaghed for grillet jomfruhummer med grillet brød og persillesmør.
Nr. 1 hjemmegrill: Master-Touch® 57 cm.
Favorittilbehør: Støbejernsgryden. Den har så mange anvendelsesmuligheder.
Hvem griller du for i den fritid: Mine venner og familie.
Fritidsinteresser: Elsker at gå til rock- og metalkoncerter og -festivaller. Kan godt lide at være aktiv og træne. Spiller musik, trommer.





 

 

Kim Hansen


Overtjener på Weber® Grill Academy, København.


Grillerfaring: 6 år på højt plan.
Grill-filosofi: Alt kan grilles og Hvem kan, Weber kan.
Største grilloplevelse: Min første Weber Camp (Horsens) eller min søns barnedåb, hvor jeg ene mand grillede en 3-retters menu til 70 personer.
Yndlings-grillret: Surf & Turf, grillet hummer og grillet t-bone steak, bagekatoffel og coleslaw.
Kul eller gas: Kul når vi hygger, gas i dagligdagen.
Nr. 1 hjemmegrill: Weber® Q®3200.
Favorittilbehør: 2-i-1 Stegt Flæsk-holder.
Hvad ”tænder” dig: At grille året rundt.
Hvem griller du for i fritiden: Venner og familie.
Andre fritidsinteresser: Tænde grillen og grille lidt god mad med drengene, når vi skal se fodbold.





 

 

 

Henrik Engberg Rischel


Grill Master Sous-chef


Grill-erfaring: Grillet gennem mange år bl.a. i min læretid på Helenekilde Badehotel.
Grill-filosofi: Grill først, spørg bagefter.
Største grilloplevelse: Mad over bål i de svenske skove .
Yndlings-grillret: Grillet bøf.
Kul eller gas: Kul.
Nr. 1 hjemme-grill: Næste anskaffelse er Smokey Mountain Cooker eller Master-Touch®
Favorittilbehør: Rotisseri.
Hvad ”tænder” dig: Gode øko-råvarer.
Hvem griller du for i fritiden: Min familie.
Andre fritidsinteresser: Musik og at spille guitar.