Grill Academy afholder kurser med god mad i fokus
Grill Academy afholder kurser med god mad i fokus

Dét at grille er meget mere end duft og smag – det er oplevelser af højeste kaliber. Det har danskerne fået øjnene op for, og nysgerrigheden for at lære nye tips og tricks til grillen er stor. Derfor slog vi i 2007 dørene op til Weber® Grill Academy, Danmarks første rendyrkede grillskole.

På Weber® Grill Academy træder I ind i en verden af oplevelser med grillen som centrum - et læringsunivers for grillentusiaster på alle niveauer. Bag Weber® Grill Academy står Webers egne grillmestre, der lever for at grille og ånder for at dele ud af deres viden. Med smittende passioneret entusiasme tager de jer med på en inspirerende rejse igennem grillens univers, hvor I kan komme forbi alt fra oksemørbrad til omeletter, fra flæskesteg til flødeboller og fra kylling til kransekage.

Læs om vores kunders oplevelse på Weber® Grill Academy...

Udover at arrangere forbrugerkurser for grillentusiaster står vi også bag alt fra virksomhedsbesøg og bestyrelsesmøder til jubilæer og teambuilding for firmaer. Mulighederne er uanede, for der er ingen grænser i grillens univers. Kun én ting er sikker: I kan ikke undgå at tage hjem med små grillhelte i maven og uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Velkommen til Grill Academy i Aalborg og København – mekka for store grilldrømme og endnu større grillambitioner.grillstarter med kulhistorien om grilleriet'lokaler ved grillerietkøkken ved grilleriet